Újabb sálas fotót posztolt Orbán

  • narancs.hu
  • 2022. november 24.

Belpol

Ajándékot kapott a szlovák miniszterelnöktől a nagy-magyarországos sálja helyett. 

Mint arról beszámoltunk, Orbán Viktor nemrég egy olyan videót posztolt a Facebook-oldalán, amelyen egy nagy-magyarországos sálban köszöntötte a labdarúgó-válogatottból távozó Dzsudzsák Balázst annak búcsúmeccsén. Az, hogy a magyar miniszterelnök egy Nagy-Magyarországot ábrázoló szurkolói sálban jelent meg, Szerbia kivételével kiverte a biztosítékot a környező országokban: 

Orbán a felháborodásra azzal reagált, hogy "a foci nem politika"

Ezek után posztolt most Orbán egy újabb fotót a Kassán kezdődött V4-csúcsról egy újabb fotót, amelyen a szlovák miniszterelnökkel, Eduard Hegerrel szerepel, és kettejük nyakában egy közös sál van, egy szlovák szurkolói sál. Hozzá azt írta: "Magyar-szlovák két jó barát!" 

Bár Orbán posztja alapján úgy tűnhet, hogy ezzel azt akarta mutatni, hogy minden rendben a szlovák.magyar viszonyban, a közös sálas képet Eduard Heger is megosztotta, aki viszont azt írta a képhez, hogy látta, hogy Orbánnak egy régi sálja van, ezért adott neki egy újat. Ezek szerint a szlovák sál valójában nem a nagy megbékélés jele volt, inkább egy újabb fricska. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk