Parádés interjút adott Jakab Péter a Hír TV-n, és a tüntetők öt pontját is beolvasta

  • narancs.h
  • 2018. december 20.

Belpol

"Szeretettel várjuk Orbán Viktor lemondását is" - mondta búcsúzásul.

Jakab Péter, a Jobbik szóvivőjét hívta meg beszélgetni a Hír TV egy szerda esti műsorába, azonban a kérdezni próbáló Szentesi Zöldi László műsorvezetőnek még az interjú elején elakadt a szava.

Jakab ugyanis azzal kezdett, hogy egy az alkalomra készített "EZ A TÉVÉ HAZUDIK" feliratú pólóban jelent meg, majd közölte, hogy ha már hosszú idő óta most újra meghívták ide, hadd mondja el, micsoda átrendeződés történt a Hír TV-nél is, amikor az beállt a köztévé és TV2 vezette sorba, hogy tolja a kormányprogagandát és a hazugságokat.

Szentesi Zöldinek erre még meg sem sikerült szólalnia, Jakab rögtön folytatta azzal, hogy megszólította Orbán Viktort és neki címezte további mondandóját.

Ekkor még Szentesi Zöldi próbált közbevágni, miszerint jobb lenne, ha Jakad abbahagyná a szánalmas előadást, de a Jobbik szóvivője mindezzel mit sem törődve folytatta. Jakab felsorolta a tüntetők öt pontját, itt már Szentesi Zöldi kezdte elveszteni a türelmét, és miután lehülyegyerekezte mindkettőjüket, majd tízezer forintot ajánlott Jakabnak, hogy elszavalja az Anyám tyúkját is. De Jakab közölte, hogy ő nem a Fidesz, nem szavalgat pénzért senkinek semmit. Ekkor már Szentesi Zöldi próbálta úgy beállítani a helyzetet, mintha Jakab Péter csak úgy berontott volna a stúdióba, hogy elmondja mondandóját, mert szerinte nem meghívott vendég módjára viselkedik.

Jakabot azzal sem sikerült kizökkenteni, hogy Szentesi Zöldi elővette a legnagyobb fegyverét és gyurcsányozni kezdett. Jakab boldog karácsonyt kívánt Orbán Viktornak, és közölte, hogy őt nem érdekli, hogy Gyurcsány is velük tüntetett, mert ő nem azzal foglalkozott, ki volt ott, hanem képviselni próbálja az emberek valós érdekeit, sőt örülne, ha Orbán is kiállna, és a munkavállalók érdekében cselekedne végre és visszavonná a rabszolgatörvényt. Végül hozzátette, hogy "szeretettel várjuk Orbán Viktor lemondását is".

Figyelmébe ajánljuk

Az állatkert igazgatója nem fogadja el, hogy a vegánok szerint az intézmény kizsákmányolja az állatokat

Pénteken tartották az Állatkertek Éjszakáját, amivel egyidőben vegán aktivisták demonstráltak a fővárosi állatkert előtt. Egy évvel korábban is hasonló megmozdulás történt, ami mély nyomokat hagyott az intézmény igazgatójában. Az aktivisták szerint az állatkertek a fajmegőrzéssel védekeznek, valójában szórakoztatóipari egységeket működtetnek. 

Elhunyt Dobray György

  • narancs.hu
82 éves korában meghalt Dobray György Balázs Béla-díjas filmrendező, producer, operatőr, író, forgatókönyvíró.