Varju László kiposztolta a Facebookra, hogy milyen sérüléseket okoztak neki a biztonsági őrök

  • B.P.M.
  • 2018. december 20.

Belpol

A Demokratikus Koalíció politikusa feljelentést tett.

„A kollégáimat napok óta azzal zaklatják az MTVA "riporterei", hogy a biztonsági őrök hozzám sem értek a székházukban. Tessék, így néznek ki a karjaim 2 nappal azután, hogy "hozzám sem értek". A bordámmal még vissza kell menjek, több vizsgálat szükséges, de mindenről lesz látlelet is. A feljelentést megtettem” - posztolta ki a Facebookra Varju László, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője. A képen látható, hogy több sérülést is szerzett.

Varju László hétfő délelőtt megpróbált bejutni az MTVA hármas számú stúdiójába. Ezt a helyszínen lévő fegyveres biztonsági őrök megakadályozták, és megrángatták:

Bántalmazták Varju Lászlót az MTVA fegyveres őrei

A képviselők kihívták a rendőrséget. Varju László, a DK képviselője is ott van az MTVA épületében, és ma délelőtt megpróbált bejutni a hármas számú stúdióba. Ezt a helyszínen lévő fegyveres biztonsági őrök megakadályozták, és megrángatták Varjut. A képviselők értesítették a rendőrséget, és azonnali intézkedést kértek.

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?