Péntektől vizet osztanak a nagyobb vasút- és buszállomásokon

Belpol

A hőségriasztás ideje alatt.

A hőség miatt péntektől a MÁV-START és a Volánbusz is ásványvizet oszt az utasainak. A hőségriasztás ideje alatt a budapesti fejpályaudvarokon és a nagyobb vidéki vasútállomásokon, valamint a megyeszékhelyeken, nagyobb forgalmat lebonyolító autóbusz-állomásokon osztanak majd vizet – közölte a MÁV–Volán-csoport csütörtökön az állami hírügynökséggel.

Budapesten a Nyugati pályaudvaron, a Keleti pályaudvaron, a Déli pályaudvaron, vidéken a miskolci, a debreceni, a nyíregyházi, a békéscsabai, a szegedi, a kecskeméti, a szolnoki, a győri, a pécsi, a nagykanizsai, a siófoki, a fonyódi, a tapolcai, a veszprémi, a zalaegerszegi és a celldömölki állomáson kaphatnak díjmentesen vizet a vonatokra várakozók 10 és 17 óra között.

A Volánbusz 12 és 14 óra között a megyeszékhelyeken és a nagyobb forgalmat lebonyolító autóbusz-állomásokon oszt ásványvizet: Budapesten a Népliget autóbusz-állomáson, vidéken Békéscsabán, Debrecenben, Egerben, Győrben, Kaposváron, Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsen, Salgótarjánban, Szegeden, Székesfehérváron, Szekszárdon, Szolnokon, Szombathelyen, Tatabányán, Veszprémben és Zalaegerszegen.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk