Polt Pétert is beszippantotta a karácsonyi videóüzenet-láz

  • narancs.hu
  • 2021. december 20.

Belpol

A legfőbb ügyész elmondta, kiválóan teljesítettek idén.

Hatperces videóban foglalta össze az évet és küldte el karácsonyi üzenetét az ügyészség dolgozóinak és a szélesebb közönságnek Polt Péter. 

A legfőbb ügyész elsősorban kiemelte a járvány és a szolidaritás összefüggéseit, majd elmondta, hogy idén ünnepelhettük a modern ügyészi szervezet létreöttének 150. évfordulóját.

Elmondta, az ügyészség nélkülözhetetlen ahhoz, hogy Magyarország a jogállamok közé soroltassék. A magyar ügyészség ráadásul nemcsak múltjára, jelenére is büszke lehet Polt szerint, ugyanis az egyenesen Európa élvonalába tartozik.

"A magyar ügyészség közösség, munkahely és egyben szakmai műhely" - összegezte, hozzátéve, hogy 2021 a különleges kihívások éve volt. Polt kihangsúlyozta, hogy az ügyészség megfelelt a kihívásoknak, informatikai fejlesztéseket hajtottak végre, részben virtuális térbe helyezték a feladatokat, de ennek ellenére a hatékonysága még nőtt is és az ügyészség szerepe felértékelődött.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

 

Neked ajánljuk