Rágalmazés miatt tesz feljelentést az MSZP a momentumos képviselő ellen

  • narancs.hu
  • 2021.09.27 17:38

Belpol

Azt mondják, hamisak a vádak a kecskeméti szavaztvásárlásról.

„A Momentum kecskeméti jelöltje, Bodrozsán Alexandra által megfogalmazott szavazatvásárlásra vonatkozó állítások alaptalanok. Az igazság ezzel szemben az, hogy az MSZP-Párbeszéd jelöltje, Király József mindenben tartja magát az etikai kódexben foglaltakhoz, annak alapelveit tiszteletben tartja és azt semmilyen magatartásával nem sértette meg. Király József nem vásárolt szavazatot és nem buzdított erre senkit.” – olvasható az MSZP közleményében,  akik rágalmazás miatt jelentik fel a momentumos jelöltet.

Az előválasztás egy tisztességes, demokratikus verseny, amelynek során nincs helye a lejárató kampányoknak! Az MSZP továbbra is fontosnak tartja a demokratikus vitát, a programok és elképzelések ütköztetését, ezért a kampány során jelöltjei ennek megvalósulásáért felelős demokrataként dolgoznak. – írják.

Bodrozsán Alexandra, a Momentum kecskeméti előválasztási képviselőjelölte Facebook-oldalán azt állítja, hogy „szombaton Kecskeméten tömegével buszoztatták az embereket a szavazósátorhoz, valamint 2000, vagy 4000 forintért próbálták őket rábírni, hogy szavazzanak az MSZP-s jelöltre.” Bodrozsán azt is írta, hogy felvételt is készített, amit eljuttatott az Országos Előválasztási Bizottságnak is, kérve, hogy zárják ki ellenfelét a versenyből.

 

Neked ajánljuk