Reagált Orbán sajtófőnöke az Áder utódlásáról szóló hírekre

  • narancs.hu
  • 2021. augusztus 5.

Belpol

A "Legyen Ön is köztársasági elnök" játék újabb epizódja.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Népszava értesülései szerint várhatóan Trócsányi László korábbi igazságügyi minisztert, jelenlegi fideszes európai parlamenti képviselőt jelölik a kormánypártok Áder János köztársasági elnök utódául, akinek jövő májusban lejár ötéves megbízatása.

Új fejlemény a történetben, hogy ha az említett felek nem is, Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke megszólalt az ügyben és azt mondta az atv.hu érdeklődésére, hogy január előtt Orbán Viktor miniszterelnök nem foglalkozik az államfőválasztás ügyével.

 

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk

„Elindult a hír, hogy a Samsung vásárolta meg” – milyen üzem létesül az őrbottyáni téglagyár helyén?

Új tulajdonosa akadt az őrbottyáni téglagyárnak, ahol az eddigiektől eltérő tevékenység folyik majd. Rögtön elindultak a találgatások, hogy kinek az érdekeltségébe került az üzem. Az önkormányzat igyekszik megnyugtatni a lakosságot: az eddig ismert információk szerint nem lesz akkumulátor-feldolgozás, sem veszélyesanyag-raktározás.