Rogán Cecília és Sarka Kata fitneszbe fektetett, megvették a Fitbalance többségi tulajdonrészét

  • narancs.hu
  • 2019. május 4.

Belpol

És azóta állami vállalatok sora támogatja a rendezvényt.

A magát a legismertebb sport- és életmódexpóként reklámozó Fitbalance többségi tulajdonrészét vásárolta meg a 24.hu információi szerint Rogán Cecília és Sarka Kata közös cége, a Nakama & Partners.

Az évente megrendezésre kerülő expó 13 évvel ezelőtti indult, évről évre egyre nagyobb rendezvényhelyszíneket volt képes megtölteni Budapesten. A Stefánia-palotából eljutott odáig, hogy fizetőképes érdeklődőkkel megtöltötte a Papp László Sportarénát.

2018-ban már húsz színpadon ment a spinningtől a zumbáig az alakformálás, ahol többek közt például Rubint Rékával és Schobert Norberttel lehetett tornázni.

Azt írja a 24.hu, mióta Rogán és Sarka megvette a céget, valahogy érdekes módon egy rakás állami vállalat döntött úgy, hogy nagyon komoly támogatói pénzt tol a rendezvénybe. Ingyenes lett például a belépő, a MÁV féláron adta a jegyeket a vidékről érkező résztvevőknek. Míg a támogatók közé beszállt a Szerencsejáték Zrt., az MVM és az Antenna Hungária, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, de még a Magyar Olimpiai Bizottság is felkerült a partnerlistára.

Figyelmébe ajánljuk