Rókázó Orbánnal búcsúztatta 2023-at Hadházy

  • narancs.hu
  • 2024. január 1.

Belpol

Weisz Béla karikatúráját a miniszterelnök „szőrét hullató, rossz, vidéki” megjegyzése ihlette. 

„Köszönöm mindenkinek, aki megosztotta a posztjaimat és azt is, hogy olyan sokan jelzik, ha visszaéléssel találkoznak a környezetükben. Sok erőt adnak a munkámhoz” – írta a Facebookon szilveszterkor Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, elbúcsúztatva az óévet.

Az ellenzéki politikus külön köszönetet mondott azoknak, akik december 8-án a hideg ellenére is részt vettek az MTVA-székháznál tartott demonstráción, amikor a közmédia épületére kivetítette a képviselő a 444 Valótlanul című dokumentumfilmjét, amely arról szól, hogyan zajlik a kormánnyal szemben kritikus véleményt megfogalmazó emberek szervezett lejáratása.

A 2023-at búcsúztató, 2024-et köszöntő Hadházy-poszt Weisz Béla karikatúráját is közli. 

Ezt a rajzot Hadházy legolvasottabb tavalyi Facebook-posztja ihlette. 

Egy videóról van szó, amelyen a képviselő megpróbál feltenni egy kérdést Orbán Viktor miniszterelnöknek arról, Egyiptomból hazafelé jövet miért került vele Olaszország felé a repülőgép ezer kilométert. Orbán Viktor reakciója végül érdekesebb lett, mint a kérdés.

Szőrét hullató, rossz vidéki rókának nevezte Hadházyt a miniszterelnök, és nyilvánvalóvá tette, hogy nem fog szóba állni az országgyűlési képviselővel.

„Azt értse meg, hogy maga egy olyan sunyi alak, hogy magával senki sem áll szóba. Ilyen emberekkel nem szoktam... Nézze, szívesen beszélünk mindenkivel mindenről, de maga egy olyan sunyi alak, hogy magával nem tudunk beszélni” – mondta a kormányfő. Megszólal mellette Szijjártó Péter miniszter és Szűcs Lajos országgyűlési képviselő is. Nevetve kérdezik Hadházytól, hogy nem szégyelli magát. 


Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk