Sára Botondot indítja a Fidesz Józsefvárosban

  • narancs.hu
  • 2024. április 15.

Belpol

A főispán zsinórban két választást bukott el, mégis őt indítja a kormánypárt a kerületben. 

Sára Botond fővárosi főispánt indítja a Fidesz Józsefvárosban – jelentette be a párt helyi szervezete. Sára egy videót is posztolt, melyben azt mondja, a józsefvárosiak arra panaszkodnak, „hogy egyre rosszabb a helyzet a kerületben”. Továbbá Pikó András 2019-ben megválasztott független polgármester a „csillagokat is leígérte az égről, de ebből semmi nem valósult meg”. 

„A város megállt a fejlődésben, a hajléktalanhelyzet tarthatatlan, az utcák egyre koszosabbak és szemetesebbek”

– fogalmazott. 

 
Sára Botond, Budapest főispánja beszél a XVI. kerületi kormányhivatal új épületrészének ünnepélyes átadásán 2023. április 6-án.
MTI/Kovács Tamás
 

Az rtl.hu emlékeztet, Sára Borond a parlamentbe átülő Kocsis Mátétól vette át a polgármesterséget 2018-ban, majd 2019-ben alulmaradt a választáson Pikóval szemben. 2022-ben az országgyűlési választáson képviselőjelöltként próbálkozott ugyanitt, akkor Jámbor András verte meg őt.

Orbán Viktor 2020 januárjában kinevezte a fővárosi kormányhivatal vezetőjének. A pozíciója azóta változatlan, csak a neve módosult, ma már főispánnak hívják. 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk