Schadl György becsületsértésért jelentette fel Hadházyt

  • narancs.hu
  • 2022. október 14.

Belpol

Mert korruptnak nevezte a korrupció miatt börtönben lévő végrehajtót. 

"Egy igazi bájos pofátlanság: a korrupció miatt előzetesben ülő végrehajtó, Schadl György, feljelentett, mert azt mondtam róla, hogy ő az egyik LEGkorruptabb végrehajtó" – számolt be Facebook-oldalán Hadházy Ákos független képviselő.

Hadházy megosztotta a kapott bírósági iratot is, eszerint Schadl azt kifogásolta, hogy a politikus az RTL Híradójának azt mondta, hogy "azt látjuk, hogy a végrehajtó kamara vezetője volt az egyik legkorruptabb végrehajtó". Schadl becsületsértés miatt jelentette fel Hadházyt. 

A politikus szerint Schadlt talán az zavarhatja, "hogy nem emeltem ki, hogy a végrehajtói kamara elnökekét elkövetett korrupció miatt ül, nem pedig a 'sima' végrehajtóként elkövetett korrupcióért".

A posztban Hadházy ugyanakkor kitartott az állítása mellett, és hozzátette, ennél sokkal nagyobb botrány, hogy a börtönben ülő Schadl továbbra is intéz végrehajtásokat a börtönből. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Legendák egymás közt

  • - turcsányi -

Az alapító atyák Franciaországban viselt dolgainak meglehetős keletje van vásznon és képernyőn. Gondoljunk csak a John Adams pályáját feldolgozó HBO-sorozatra, vagy éppenséggel a magáért beszélő Jefferson Párizsban című moziműre, a derék Nick Nolte játékával (és James Ivory rendezésében).