Soproni Tamás újraindul a polgármesterségért a Terézvárosban

  • narancs.hu
  • 2023. március 6.

Belpol

Természetesen pártja, a Momentum is támogatja.

A 2024-ben esedékes önkormányzati választás jelöltjei egyelőre még többségében ismeretlenek, azonban Sporoni Tamás, a Momentum politikusa és Terézváros polgármestere, bejelentette, hogy újraindul a VI. kerületi polgármesteri tisztségért. A hírt az ellenzéki párt videóban osztotta meg a Facebook-oldalán. A felvételen Soproni mellett a Momentum elnöke, Gelencsér Ferenc is feltűnik.

A videóban Soproni kiemelte, büszke az eddig elért eredményekre és arra, hogy a kerület vezetésébe bevonták a lakosságot is. Mint mondta, számára

a polgármesterség hivatás, a kerület az élete, ezért kér felhatalmazást arra, hogy 2024-től a helyiekkel közösen folytathassák a munkát. 

Gelencsér Ferenc Soproni újraindulásával kapcsolatosan úgy fogalmazott, „2019-ben Soproni Tamás elhozta az őszinteséget a kerületbe, elkötelezett és lokálpatrióta városvezetőként ismeri a helyiek problémáit, és csak ő és csapata tudják ezeket megoldani. Ezért támogatja a jövő évi önkormányzati választásokon a Momentum ismét Soproni Tamást.”

A fővárosi ellenzéki polgármesterek közül tavaly novemberben Baranyi Krisztina jelentette be, hogy újraindul a tisztségért a Ferencvárosban.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk