Soros György neve is megjelenik a nemzeti konzultáció egyik kérdésében

  • narancs.hu
  • 2021. június 29.

Belpol

Természetesen a homofób törvénnyel összefüggésben.

Soros György neve ismét előkerül a nemzeti konzultációban, szúrta ki a 24.hu a kormány Facebook-oldalán kedden megjelent posztban.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója bejelentette, hogy hamarosan kezdetét veszi a 11. nemzeti konzultáció, ami "a járvány utáni élet legfontosabb kérdéseit" fogja tartalmazni.

Hollik István nehezményezte, hogy már a konzultációs ívek megkezdése előtt a baloldal máris megtámadta azt, feleslegesnek nevezve a konzultációt. Pedig  Hollik szerint "a mögöttünk hagyott válságok" rámutattak arra, hogy a 21. század a kihívások évszázada lesz, erre pedig fel kell készíteni az országot. A konzultáció ezért Magyarország megerősítéséről fog szólni, mert szerinte két veszély is leselkedik ránk: a migráció és a pandémia.

Ehhez képest most látható, hogy az egyik kérdés az lesz:

Soros György által finanszírozott szervezetek széles körű nemzetközi támadást indítottak Magyarország ellen a gyermekek védelméről szóló törvény miatt. Ez a törvény megtiltja a gyermekekre irányuló szexuális tartalmú propagandát az óvodákban, az iskolákban és a gyermeked számára elérhető médiában. ÖN MIT GONDOL?

A kérdésre adható két válasz pedig az alábbi:

  • Helyes, hogy a törvény korlátozza a gyermekekre irányuló szexuális propagandát.
  • A gyermekekre irányuló szexuális tartalmú propaganda nem hordoz kockázatot, ezért felesleges tiltani.

Kedves Olvasónk!

Üdvözöljük a Magyar Narancs híroldalán.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

 

 

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?