Szél Bernadett nem hagyja, hogy a Fidesz kitegye őt a nemzetbiztonsági bizottságból

  • narancs.hu
  • 2018. január 15.

Belpol

„Üzenem az uraknak: tudom, hogy fáj.”

Ma délután mi is beszámoltunk arról, hogy a Fidesz ki akarja tiltani Szél Bernadettet azokról a nemzetbiztonsági bizottsági ülésekről, amelyeken a „Soros-tervről” lenne szó. Mindezt Németh Szilárd, a párt és a bizottság alelnöke annak ellenére kívánja megtenni, hogy Szél maga is bizottsági tag.

A Fidesz kitiltja Szél Bernadettet a nemzetbiztonsági bizottság üléseiről

Annak ellenére, hogy a bizottságnak maga Szél Bernadett is tagja. Mivel Soros György a Fidesz alternatív valóságában hatalmas nemzetbiztonsági kockázatot jelent, természetes, hogy a „Soros-tervvel” nemzetbiztonsági bizottsági üléseken is foglalkoznának, viszont ott már nem látnak szívesen ellenzéki politikusokat, egészen pontosan Szél Bernadettet nem, aki nem mellékesen bizottsági tag.

Az LMP társelnöke úgy reagált a hírre, hogy minden jogi eszközt igénybe fog venni abban az esetben, ha Németh bizottsági alelnök valóban kirakná őt az ülésekről.

„Üzenem az uraknak: tudom, hogy fáj, hogy van a parlament egyik legfontosabb bizottságában olyan képviselő, aki dolgozik, kérdez, és nem hagyja, hogy aljas propagandává süllyesszék a nemzetbiztonságot, de nem fogom hagyni magam: ott leszek az üléseken és tovább fogok azért dolgozni, hogy minden egyes alkalommal bebizonyítsam: hazudnak” – írja Szél a Facebook-oldalán.

Figyelmébe ajánljuk