Szentkirályi Alexandra visszalépése után egy belvárosi teraszon találkozott Deutsch Tamással

  • narancs.hu
  • 2024. június 7.

Belpol

„Ez egy lehetséges lépés a győzelem irányába” – mondta a Telex kérdésére.

Péntek dél körül Szentkirályi Alexandra egy belvárosi kávézó teraszán beszélgetett Deutsch Tamással – derül ki a Telex rövid videóriportjából.

Mivel a Fidesz főpolgármester-jelöltségéről pénteken Vitézy Dávid javára visszalépő politikus nem reagált a lap hivatalos megkeresésére, a megbeszélés helyszínén kérdezték arról, hogyan éli meg a visszalépését, illetve egyeztetett-e Vitézy Dáviddal és Orbán Viktorral a döntésről. Szentkirályi Alexandra eleinte nem akart nyilatkozni, mivel éppen „megbeszélést” folytatott a Fidesz EP-listavezetőjével, végül röviden mégis reagált a Telex újságírójának kérdéseire.

„Az gondolom, hogy ez egy lehetséges lépés a győzelem irányába. Abba az irányba, hogy elérjük a legfontosabb célomat, amit kitűztem a választások elején .Ez pedig az, hogy Karácsony Gergellyel együtt Gyurcsány Ferencet is végre eltávolítsuk a városházáról.”

Szentkirályi Alexandra állítása szerint a visszalépés a saját, személyes döntése volt, „de nyilván egyeztettem, akivel úgy gondoltam, hogy egy ilyen helyzetben illik egyeztetni, nyilván azzal is akitől a felkérés érkezett, tehát a miniszterelnök úrral.” Hozzátette, Vitézy Dáviddal semmilyen formában nem egyeztetett.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Post mortem

Az egész világot megrázó szörnyűségeknél gyakran előkerül a tettes ízlése – nem akarjuk elhinni, hogy egy átlagos ember is követhet el borzalmas dolgokat, keressük a furcsaságokat, az előjeleket, amelyeknek gyanúsnak kellett volna lenniük.