Szerződést bontott az MTVA Demeter Szilárd cégével, a Petőfi Media Grouppal

  • narancs.hu
  • 2023. május 4.

Belpol

Demeter annyit reagált: "Ne verekedj fehér emberek előtt."

Az MTVA és a Petőfi Media Group (PMG) közös megegyezéssel felbontotta a Petőfi TV és Petőfi Rádió műsorgyártására vonatkozó szerződésüket

tette közzé közleményét a kultura.hu-n a PMG, amely Demeter Szilárdhoz, a Petőfi Irodalom Múzeum (PIM) főigazgatójához köthető Petőfi Kulturális Ügynökséghez tartozik. Eszerint májustól a közszolgálati csatorna műsorait nem a PMG fogja készíteni.

A Media1 is azt írja, hogy az MTVA és a PMG 2022 októberében kötött szerződést, akkori közleményük szerint "a közmédia célja, hogy az együttműködésnek köszönhetően a Petőfi-emlékév eseményei a leghatékonyabb tartalom-előállítási módok alkalmazásával a fiatalok legszélesebb körét elérjék".

A szerződésbontással kapcsolatban az Index kérdésére Demeter Szilárd Chris Rockot idézve annyit mondott: "Ne verekedj fehér emberek előtt."

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk