Szóban állapodott meg Tucker Carlson és az MCC, nem kapott fizetést a fellépésért

  • narancs.hu
  • 2023. október 6.

Belpol

Szerződést sem írtak. 

Lapunk számolt be róla, hogy az MCC nem fizetett Tucker Carlsonnak, a Fox New egykori riporterének a nyár végi magyarországi fellépéséért, az útiköltségét sem állta. Carlson ittléte alatt Orbán Viktor miniszterelnökkel is készített egy interjút a Karmelita kolostorban. 

A 444.hu közérdekű adatigénylést küldött a kormányközeli oktatási központnak, aminek értelmében papírt sem írtak, ami rögzítette volna a megállapodást.

Az MCC nevében Lánczi Péter főigazgató-helyettes azt írta: 

„A Matthias Corvinus Collegium 2023 augusztus 22-én rendezte meg a Millenárison az MCC Feszt After Tucker Carlsonnal című eseményét, amelynek vendége Tucker Carlson, a világ egyik legismertebb médiaszemélyisége volt. Az amerikai szakember nem először vett részt az MCC által szervezett eseményen, hiszen 2021 nyarán az első alkalommal megrendezett esztergomi MCC Feszten jelentős érdeklődés mellett tartott előadást a jelenlévőknek. A meglévő kapcsolatra tekintettel hívtuk meg Tucker Carlsont 2023 nyarán, aki a szóban létrejött megállapodás keretében, valamennyi előadóhoz hasonlóan anyagi ellenszolgáltatás nélkül lépett fel a nagy sikerrel lezajlott augusztusi eseményen.”

Carlsonnal kapcsolatban augusztus végén írtunk részletes cikket. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk