Terjedelmes cikkben magyarázza a CÖF-alapító, hogyan kell Magyar Péter ellen harcolni

  • narancs.hu
  • 2024. május 13.

Belpol

Megszabta az irányt. 

„Először is ki kell deríteni: mennyire és milyen mértékben segíti őt a szokásos külföldi hálózat Soros Györgytől az Action for Democracyn át az amerikai nagykövetségig és a demokratákig, akár a davosi elitig, s erről konkrét tényeket és bizonyítékokat kell szolgáltatni a társadalmi nyilvánosságnak. Ez oknyomozó és egyéb típusú munkát igényel, de ennek nagy a jelentősége.

A CÖF, amelynek én is egyik vezetője vagyok, már megtette az első lépéseket ebben az ügyben, így rákerült a plakátokra Magyar Péter, mint aki szintén a guruló dollárok egyik kegyeltje. De tovább kell menni, be kell mutatni cikkekben, elemzésekben, hogy milyen valóságos háttere van Magyarnak. 

Ha sikerül bizonyítani, hogy ő sem több és jobb, mint Karácsony, Gyurcsány, Márki-Zay vagy Fekete-Győr, Donáth Anna, Cseh Katalin, az már nagyon fontos eredmény, ugyanis a magyar választók döntő része nem szereti, ha egy politikust külföldről, pénzzel irányítanak, s azt teszi, amit diktálnak neki” – olvasható Fricz Tamás, politológus, a CÖF-alapító terjedelmes, Magyar Nemzetben megjelent véleménycikkében, amely arról szól, hogyan kell harcolni Magyar Péter ellen.

 
Fricz Tamás 
Fotó: MTI/Lakatos Péter
 

Másik elem, hogy a kormány, a Fidesz és a KDNP a Magyar Péter-jelenségről nem rendül meg, nem tesz különleges reakciókat, hanem természetes folyamatnak tekinti. „Annak, hogy a politikai életben mindig is vannak árulók, új pártépítők, önmagukat megváltónak tekintő, esetleg némi karizmával rendelkező személyek, akik megjelennek időnként a színen, majd az esetek döntő részé­ben gyorsan el is tűnnek. Ez az összehasonlító politológiában (melyet magam is műveltem-művelek) teljesen természetes jelenség. Európában számos példa volt és van hasonló »kiugrásokra« (...).”

Fricz szerint a kormányoldalnak emellett „még határozottabban és még nyíltabban kell a nemzeti érdekeket képviselni. Még határozottabban és még egyértelműbben kell a nemzeti szempontokat érvényesíteni mind az Európai Unió­ban, mind a világ bármely más részén, az Egyesült Államoktól kezdve egészen Kínáig és vissza (lásd Hszi Csin-ping látogatása).”

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

A MÁV finanszírozza az elavult iparvágány karbantartását a kínai cég számára

Vácon a gödi Samsung SDI-nak is dolgozó kínai hatterű CECZ cégcsoport az év elején jelentette be, hogy szeretné, ha a város déli részén lévő, mintegy húsz éve nem használt iparvágányt újra üzembe helyeznék. Úgy tűnik, kérése meghallgatásra talált: a munkálatok megelőzték a kormányhivatal és az önkormányzat közös bejárását. A karbantartás költségét a MÁV állja.