Tiborcz István cége prémium tokaji borászatot vett

  • narancs.hu
  • 2023. március 3.

Belpol

Tovább terjeszkedik a cégcsoport a tokaji borvidéken, meghatározó szereplőkké akarnak válni.

Ikonikus tokaji borászattal szélesíti befektetési portfólióját a BDPST Group. Tiborcz István cége megállapodást kötött a Patricius Borház Zrt. 100 százalékos tulajdonának megvásárlásáról – írja a 444.hu.

A cég közleménye szerint a tranzakció magában foglalja a Patricius Borházat körülvevő termőterületek megvételét is. A több mint 20 éve alapított, bodrogkisfaludi székhelyű Patricius Borház az UNESCO Világörökségi Helyszínei között jegyzett Tokaj-hegyaljai történelmi borvidék egyik meghatározó borászata. A borház 2016-ban elnyerte az Év Pincészete díjat, tokaji borkülönlegességei pedig számos szakmai díjban részesültek az elmúlt években.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=458628702935897&set=a.458628709602563&type=3

A környéken Tiborczék üzemeltetik már a teljeskörűen korszerűsített ötcsillagos minősítésű szállodaként és rendezvényhelyszínként működő Andrássy Kúria & Spa-t, és annak lokális és regionális ételekre specializálódott éttermét, a Bobajkát.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk