Tompos Márton: Elbontottak egy kicsit a sárvári kórházból, hogy legyen hely a Tiborcz hoteljéhez vezető útnak

  • narancs.hu
  • 2024. január 22.

Belpol

Erre jutott a Momentum politikusa, amikor a helyszínre látogatott.

Tompos Márton, a Momentum frakcióvezető-helyettese a Facebook-oldalán azt állítja, hogy a sárvári kórház területének egy részét „nevetséges áron” adták használatba Tiborcz István cégének, amely elbontotta az ott található hullaházat és utat építettek az ötcsillagos hoteljükhöz.

„A csónakázó tó mellett épült fel Sárváron egy, a Tiborcz érdekkörébe tartozó ötcsillagos hotel, nem mellesleg 2,5 milliárd közpénz támogatással. Azonban a telekhez nem vezetett út” – kezdi videójában Tompos.

A Momentum politikusának beszámolójában elmondja, hogy a Magyar Nemzeti Vagyonkezelőtől kikért adatok alapján kiderült, hogy Tiborczék mindössze 4600 forint/négyzetméter árat fizettek azért, hogy használhassák a kórház 2272 négyzetméteres területét, amelyre végül egy szállodához vezető utat építettek.

Oszd meg a valóságot másokkal is!

Tiborcz-hotel 2,5 milliárd forint közpénzből, hozzá vezető út nélkül? Nem baj, a helyi kórház területét lenyúlták nevetséges pénzért... Oszd meg a valóságot másokkal is! ⤵️

Posted by Tompos Márton on Monday, January 22, 2024

„Nevetséges összegért kapták meg a területet és hiába volt itt kerítés, hullaház és egy raktárépület, azt lebontották és utat építettek a luxus szállodához” – emeli ki Tompos és hozzáteszi, hogy utánajár annak is, hogy újra fogják-e építeni a proszektúrát, hogy miért érte meg ez a városnak és hogy egyáltalán miért érte meg ez az országnak.

Tompos közösségi oldalán Trombitás Kristóf, a Megafon propagandistája is kommentelt, és azt írta: „azért nem kell olyan idegesnek lenni, mert így nem engedtek be”.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk