Kirúgták a betegszállítót, aki hibázott Curtis édesanyjának ügyében

  • narancs.hu
  • 2024. január 22.

Belpol

A cég vezetője felhívta a zenészt.

Miután a Curtis néven ismert rapper, Széki Attila arról posztolt, hogy édesanyját egy betegszállító cég a kórházból hazaszállítva mezítláb, köntösben, egy műanyag székre ültetve hagyta az ajtó előtt, vizsgálat indult az Országos Mentőszolgálatnál. A betegszállító cég, a Filter Fitt Kft. tulajdonosa felhívta a zenészt, és bocsánatot kért az eset miatt.

Az is kiderült, hogy a betegszállítót, aki nyolc évig dolgozott a cégnél, azonnali hatállyal elküldték.

Curtis édesanyját azért kellett kórházba szállítani, mert gond volt a vércukrával. Amikor ezek után hazaszállították, több óra várakozás után találtak rá. „Anyukánkat egy emelettel lejjebb egy instabil műanyag székre támaszkodva, azt maga előtt tova, mint a járást segítő kocsija lenne, sírva, kétségbeesve találtuk meg” - számolt be az esetről Curtis.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Post mortem

Az egész világot megrázó szörnyűségeknél gyakran előkerül a tettes ízlése – nem akarjuk elhinni, hogy egy átlagos ember is követhet el borzalmas dolgokat, keressük a furcsaságokat, az előjeleket, amelyeknek gyanúsnak kellett volna lenniük.

A szellemek ereje

  • - turcsányi -

Johnny Lobónak nehéz élete volt. Már a háború korai szakaszában megjárta Vietnamot, s hazatérve polgárjogi harcosnak állt; az indiánok jogaiért küzdött.