„Történelmet írtál, bástya!” – rendesen kapja az ívet Orbán a Facebookon

  • BM
  • 2020. március 18.

Belpol

Hang nélkül ment le a miniszterelnök rendkívüli bejelentése a közösségi oldalán, ami felpaprikázta az amúgy is feszült hangulatba lévő internethasználókat.
  • „Lehetne írásos közlemény, az talán hatékonyabb lenne, mint szájról olvasni. Köszönjük!”
  • „Köszönjük a korrekt tájékoztatást, szórul szóra, most az egyszer minden igaz volt, amit hallottam!”
  • „Köszönjük! Most aztán okosabbak lettünk!”
  • „Néma videónak még soha nem volt ekkora nézettsége bástya. Történelmet írtál!”
  • „Ugyanitt álláshirdetés. A miniszterelnöki kabinettiroda közösségi média menedzser pozíciója megüresedett. Lelkes, élő közvetítésben tapasztalt személyek jelentkezését várjuk!”

A miniszterelnök Facebookon közölte kora délután, hogy három órakor rendkívüli bejelentést tesz. Viszont a közösségi oldala lefagyott, a videó némán futott, így Magyarország népe nem tudta meg, hogy milyen további intézkedéseket hozott a kormány a koronavírus-járvány megfékezése érdekében.

A fentebb olvasható idézeteket a miniszterelnök egyik korábbi bejegyzésének kommentszekciójából szemezgettük, ugyanis a félresikerült közvetítést levették a Facebookról.

Lefagyott Orbán oldala, késik a nagy bejelentés

A miniszterelnök oldala teljesen behalt a bejelentéskor. Orbán Viktor miniszterelnök a kormány szerdai ülése után bejelentést tesz a közösségi oldalán - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke. Nem sokkal 15 óra után viszont az élő bejelentkezéskor a miniszterelnök oldala teljesen lefagyott. Az M1 vállalkozott a közvetítésre, de ők sem tudták kapcsolni Orbán Viktort.

Figyelmébe ajánljuk

Orbán nagyotmondása a délszláv háborúba való magyar beavatkozás visszautasításáról

Nem létező szerbiai magyar beavatkozás amerikai követelésének visszautasításáról beszélt pénteki állami rádiós szózatában Orbán Viktor. Az 1999-es jugoszláviai légiháború során nem volt tervbe véve szárazföldi művelet, nem volt mit megakadályozni. Orbán hári jánosi „visszaemlékezése” egy bő másfél éve kezdődött önfényezés második része.