Tuzson a megbízólevelének átvételére Göd korábbi polgármesterét hívta meg

  • narancs.hu
  • 2022. április 22.

Belpol

Nyilvánvaló, kire haragszik az újraválasztott országgyűlési képviselő.

 Átvette megbízólevelét Tuzson Bence (Fidesz–KDNP), Pest megye 5. számú választókerületének újraválasztott országgyűlési képviselője, aki háromezer szavazattal győzte le Dorosz Dávidot, az ellenzéki összefogás jelöltjét.

Az eseményre meghívást kaptak Dunakeszire a kerület településeinek polgármesterei. Jelen is volt Vass György Fótról, Pásztor Béla Veresegyházról, Pásztor László Erdőkertesről, Fábri István Csömörről, Klement János Csomádról – és Markó József Gödről, aki 2019-ig volt polgármestere a településnek. 

„Sajnálattal értesültem róla, hogy Göd jelenlegi polgármestere helyett erre az eseményre »véletlenül« az előző ciklusét hívták meg...” – jegyezte meg a Facebookon Balogh Csaba, a jelenlegi polgármester. 

A választási kampány és az azt megelőző időszak tényleg nem telt békességben a fideszes képviselő és a gödi polgármester között. A gödieket foglalkoztató Samsung-beruházással Tuzson Bence alig foglalkozott, pedig az országos média rendre beszámolt a fejleményekről, és Balogh többször is felhívta rá a képviselő figyelmét.

 

 

 

Mindettől függetlenül Balogh most gratulált Tuzson Bencének. „..Remélem, rengeteg munkája mellett azért mégiscsak időt szán majd a városunkat érintő beszélgetésekre. Én felül tudok emelkedni nézeteltéréseinken, ha Göd és az itt élők érdekei ezt kívánják” – írta a polgármester.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk