Új arcokkal adnák el a Fideszt

  • narancs. hu
  • 2018. május 22.

Belpol

Új arcokkal adná el magát a Fidesz. Németh Szilárd államtitkárként teljesedik ki a jövőben. S újra lesz nemzeti konzultáció is!

 

Újra jön a nemzeti konzultáció, ezúttal a családokról, a demográfiai helyzetről és bizonyos uniós kérdésekről kérhetik ki a választók véleményét az európai parlamenti választás előtt.
Új arcok kapcsolódnak be a Fidesz és a kormány kommunikációjába – tudta meg a Magyar Idők. A párt kommunikációs igazgatója továbbra is Hidvéghi Balázs maradhat, és várhatóan Kovács Zoltán lesz a jövőben is a kormányszóvivő, a Kormányinfókon viszont Gulyás Gergelynek kell majd állnia a sarat az újságírók előtt, de a tájékoztatásban, a sajtótájékoztatókon megjelennek majd új emberek is.

A Fidesz kommunikációjának eddigi képviselői közül ugyanis többen nem kerültek be a parlamentbe, illetve a kormányban tevékenykednek majd államtitkárként. Távozik a kommunikációból Hollik István és Budai Gyula, mivel ők nem jutottak be az Országgyűlésbe az áprilisi parlamenti választáson. Németh Szilárd pedig a hírek szerint a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkári posztja miatt húzódik hátrébb.

Hasonlóan kevesebbet szerepel majd a tájékoztatásban Tuzson Bence, aki kommunikációs államtitkár helyett a Miniszterelnökség európai uniós ügyekért és területi közigazgatásért felelős államtitkára lesz.

Figyelmébe ajánljuk