Új szerepben Lázár János: az online zaklatás szakértője lett

  • narancs.hu
  • 2018. október 3.

Belpol

A BrandFestivalon fog előadni, akárcsak Monica Lewinsky.

Lázár János a magyar politikai szféra szereplői közül elsőként tart előadást a cyberbullying megoldásának jogi lehetőségeiről a BrandFestivalon.

És miért pont a cyberbullying? A szervezők szerint azért, mert miután Lázár tavasszal facebookozni kezdett – mint emlékezetes, arról készített videót, hogy Bécset ellepték a migránsok –, „számtalan megkeresést kapott, melynek témája az internetes inzultálás és annak több formáját, ezáltal saját élményeit is meg fogja osztani a közönséggel”.

false

 

Fotó: MTI

 

Az idén 18. alkalommal megrendezésre kerülő kommunikációs találkozón, a BrandFestivalon a „Heroes & Stories” alapgondolat mentén elemzi a jövőt a több mint 100 előadó. A fesztivál idei tematikájában a legmeghatározóbb piaci és technológiai trendek közül a cyberbullying kitüntetett figyelmet kap.

A találkozóra többek közt Monica Lewinsky is ellátogat.

Figyelmébe ajánljuk

Szól a jazz

Az ún. közrádió, amelyet egy ideje inkább állami rádiónak esik jól nevezni, új csatornát indított. Óvatos szerszámsuhintgatás ez, egyelőre kísérleti adást sugároznak csupán, és a hamarosan induló „rendes” műsorfolyam is online lesz elérhető, a hagyományos éterbe egyelőre nem küldik a projektet.