Újabb olimpikon indul fideszes színekben az önkormányzati választáson

  • narancs.hu
  • 2024. március 25.

Belpol

Szamoránsky Piroska korábbi női kézilabda-válogatott Maglódon indul, a 8. választókörzetben.

Pappné Szamoránsky Piroska vagyok. Az önkormányzati választások közeledtével szeretnék röviden bemutatkozni és megmérettetni magam

a FEMA-jelöltként” – olvasható a korábbi válogatott kézilabdázó, a pekingi olimpián a 4. helyen végzett csapat beállójának legfrissebb Facebook-bejegyzésében, melyből kiderül, a Fidesz színeiben indul Maglódon, a 8. választókörzetben.

Szamoránsky állítása szerint azért szeretne képviselő lenni, mert úgy érzi, hogy aktívan kiveszi a részét a város sportéletéből. A bejegyzése szerint többek között az a célja, hogy megszerettesse a sportolást a helyiekkel, illetve támogassa Fajka Szilvia városfejlesztési programját, aki polgármesterjelöltként indul az idei önkormányzati választáson a városban. Fajka Szilvia egyébként korábban önkormányzati sajtóreferens volt a településen.

Hiszem, hogy a városban eltöltött éveim és munkáim során szerzett tapasztalataim alapján tudom segíteni az önkormányzat tevékenységét és ezáltal a település fejlődését és a benne élők mindennapjainak jobbá tételét

– tette hozzá a volt válogatott kézilabdázó, aki 2015 óta él Maglódon.

Mint ismert, nem Szamoránsky Piroska az egyetlen, aki a Fidesz színeiben indul az idei önkormányzati választáson. Korábban kiderült, hogy Dombi Rudolf olimpiai bajnok kajakozó lesz a Fidesz–KDNP II. kerületi polgármesterjelöltje. Szombathelyen pedig Pars Krisztián olimpiai bajnok kalapácsvető indul a Fidesz színeiben, az 5. választókerületben, ahol jelenleg a függetlenként mandátumot szerzett Czeglédy Csaba a képviselő.

A tavaly májusi, időközi polgármester-választáson Gödön nyert Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai bajnok kajakozó, aki papíron függetlenként, de fideszes hátszéllel indult, idén pedig majd újrázna.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk