Olimpiai bajnok kajakost indít a II. kerületben a Fidesz

  • narancs.hu
  • 2024. február 21.

Belpol

Dombi Rudolf valódi munkát akarna látni a kerületben.

Ahogy arról lehetett már hallani, tényleg Dombi Rudolfot indítja a Fidesz polgármester-jelöltként a II. kerületben. Az olimpiai bajnok kajakosnak az MSZP-s Őrsi Gergelytől kellene visszahódítania a kerületet írja  a Magyar Nemzet.

 
DSZZS20200902004
 
Dombi Rudolf olimpiai és Európa-bajnok kajakozó, a Magyar Diáksport Szövetség képviselője a Liget Budapest Projekt részeként elkészült új Városligeti Sportcentrum sajtóbejárásán tartott sajtótájékoztatón 2020. szeptember 2-án. A közönség szeptember 3-tól veheti birtokba az új sportközpontot, amely az Ajtósi Dürer sor - Dózsa György út kereszteződéséhez közeli 3,5 hektáros parkrészen épült meg. A sportcentrumban műfüves labdarúgópálya lelátóval, kosárlabdaaréna, három multifunkciós sportpálya, kondipark, terepügyességi park mászófallal, pumptrack pályával, valamint tizenhárom sakkasztal, négy pingpongasztal, két teqballasztal, női, férfi és akadálymentesített öltözők, valamint ivókutak, kerékpártárolók is helyet kaptak.
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
 

 

Dombi elmondta azt is, a II. kerület lakói valóban fejlődő kerületet érdemelnek, viszont ő csak látványpolitizálást látott valódi munka helyett, a kerületi fejlesztések pedig valójában mind az előző, fideszes városvezetés idején valósultak meg, viszont romlott a köztisztaság, nehezebb parkolni és az utak állapota is romlott.

A 37 éves Dombi a 2012-es londoni olimpián szerzett aranyérmet. Társával, Kökény Rolanddal a kajak kettesek 1000 méteres versenyszámában győztek.

A kerületet jelenleg az MSZP-s Őrsi Gergely vezeti az ellenzéki összefogás támogatásával, 2019-ben 13 év után tudta legyőzni a fideszes Láng Zsoltot. Őrsi az egyik legnépszerűbb és sikeresebb polgármestere Budapestnek, pedig kifejezetten meglepetésszámba ment a győzelme az addig jobboldali fellegvárnak tartott budai kerületben.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk