V. kerületi polgármester: Szabályos a vagyonnyilatkozatom

  • narancs.hu
  • 2021. szeptember 15.

Belpol

"Nincs mit titkolnom" - mondta Szentgyörgyvölgyi Péter, miután megírták róla, hogy jelentősen megnőttek bakonybéli földterületei.

A vagyonnyilatkozatomat mindig a szabályoknak megfelelően benyújtottam, teljes részletességgel, mindenre kiterjedően, akár tizenkét oldalas bevallás formájában, hiszen nincsen mit titkolnom. Ezt nyilatkozta a kormánypárti Magyar Nemzetnek Szentgyörgyvölgyi Péter V. kerületi polgármester azok után, hogy a 24.hu megírta: a fideszes politikus megduplázta bakonyi földterületeit, jóllehet bevallott jövedelme a hírportál szerint ezt nem különösebben fedi vagy magyarázza.

"Sem a kerületben, sem máshol nem volt titok a családunk több évtizedre visszanyúló bakonybéli kötődése, ami minden egyes vagyonnyilatkozatomban egyértelműen szerepel és nyomon követhető. A vagyonnyilatkozatomat mindig a szabályoknak megfelelően benyújtottam – ahogy a sajtó is megírta – teljes részletességgel, mindenre kiterjedően, akár 12 oldalas bevallás formájában, hiszen nincsen mit titkolnom" - mondta most a fideszes polgármester. 

A lap légből kapott feltételezéseknek nevezte a hírportál cikkében megjelenteket. Arra ugyanakkor nem tér ki, hogy Szentgyörgyvölgyi a 24.hu kérdéseire, megkereséseire nem reagált.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

Neked ajánljuk