Van még egy jelentkező a Momentum elnöki posztjára

  • narancs.hu
  • 2022. május 23.

Belpol

Gelencsér Ferenc a párt alapítója, most listáról jutott be az országgyűlésbe.  

Gelencsér Ferenc, a Momentum frissen megválasztott országgyűlési képviselője is ringbe száll a párt elnöki tisztségéért – értesült több forrásból a Magyar Hang. A párt a Telexnek meg is erősítette Gelencsér indulását.  

Gelencsér Ferenc a Momentum alapító tagja, a 2019 őszi önkormányzati választás óta Budapest I. kerületének alpolgármestere. A tavaly őszi ellenzéki előválasztáson Csárdi Antallal (LMP) versenyzett és alulmaradt, végül pedig most a Momentum listájáról került be az Országgyűlésbe. 

 
Gelencsér Ferenc
Forrás: Facebook/Gelencsér Ferenc
 

Donáth Anna nemrég jelentette be, hogy nem indul újra a tisztségért, mert gyermeket vár. Orosz Anna és Fekete-Győr András ezúttal nem indul az elnökségért, két másik jelentkező viszont már van: eddig Hajnal Miklós, a párt országgyűlési képviselője jelezte, hogy indulna az elnöki posztért, illetve Kerpel-Fronius Gábor budapesti alpolgármester, a párt vol főpolgármester-jelöltje

A Momentum tisztújító ülését várhatóan nyár elején tartják. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk