Vitézy Dávid most Óbudán akar új választást

  • narancs.hu
  • 2024. augusztus 21.

Belpol

A volt főpolgármester-jelölt igyekszik Karácsony Gergelyt belekeverni az óbudai polgármester ügyébe. 

Vitézy Dávid korábbi főpolgármester-jelölt most Óbudán követel új választást egy Facebook-posztban, miután a múlt héten őrizetbe vették és letartóztatták a hűtlen kezeléssel gyanúsított Kiss László kerületi DK-s polgármestert

Vitézy a posztjában Karácsony Gergely főpolgármestert igyekezett belekeverni az ügybe, mondván ő maga is ajánlotta Kiss Lászlót a választás előtt, egyes sajtóhírek szerint Szabó Tímea kampányfőnökét is őrizetbe vették, ezért Karácsony pártja, a Párbeszéd is érintett lehet, ezért szólaljon meg, hogy még mindig Kisst tartja-e a legjobb választásnak. 

"Ha pedig nem, akkor egyetért-e azzal, hogy Kiss Lászlónak le kell mondania, hogy Óbudán új választásra kerülhessen sor, és így az ott élők olyan polgármestert választhassanak, aki alpolgármesterével együtt nem előzetes letartóztatásból vezet egy 128 ezres kerületet?" – írja Vitézy. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk