Vízzel öntötte le egy férfi a tüntető diákokat Miskolcon - videó

  • narancs.hu
  • 2022. szeptember 12.

Belpol

A DK feljelentést tesz a férfi ellen. 

Mint arról beszámoltunk, hétfőn reggel Miskolcon élőláncot és tüntetést szerveztek a helyi Hermann Ottó Gimnázium diákjai, miután az intézmény igazgatóhelyettesét a tankerület felmentette pozíciójából azért, mert részt vett a szeptember 2-i polgári engedetlenségben.

A DK helyi önkormányzati képviselő-jelöltje, Sebe-Gazdig Judit azonban egy olyan videót tett közzé, amely szerint a tüntetés közben egy emeletes házból egy férfi vizet locsolt a tüntetőkre:

A DK a közleményében azt írta, a párt becsületsértés és garázdaság vádjával tesz feljelentést a férfi ellen, aki vízzel locsolta a tüntetőket Miskolcon, mert elfogadhatatlan és megbotránkoztató, ami történt. "A miskolci diákok becsületét senki semmilyen formában nem sértheti meg, nem engedhetjük, hogy megfélemlítsék őket!" – tették hozzá. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Tüttő Kata vezeti az MSZP EP-listáját

  • Narancs.hu/MTI

A listavezető szerint amikor a párt azt mondja, hogy erősebb Európát akar, akkor „nem több Brüsszelre gondol”, hanem erősebb önkormányzatokra, helyi közösségekre.