Bevallotta a karbantartó, ő ölte meg a magyar nőt

  • narancs.hu
  • 2022. április 22.

Bűn

Egy hűtőre ragasztott cetli és a véres ruha vezette el a New York-i rendőröket a férfihoz, aki azt állítja, viszonya volt G. Orsolyával. Veszekedtek.

Gyanúsítottként őrizetbe vettek New Yorkban egy 44 éves férfit, David Bonolát, aki beismerte, hogy ő gyilkolta meg az 51 éves, kétgyermekes G. Orsolyát egy hete – írja a Telex a Daily Beastre hivatkozva. 

A magyar nő holttestére szombaton reggel bukkant rá Queensben, az utcán egy kutyáit sétáltató férfi. Egy gurulós táskát látott, amely véres volt. Nem nyitotta ki, azonnal értesítette a rendőrséget.

A holttest a táskában volt. A rendőrök a vérnyomon, keresőkutya segítségével eljutottak a család házáig, amely Forest Hillsben áll. Az áldozat tizenhárom éves fia otthon volt, de nem tudott arról, mi történt az édesanyjával. A férj és a nagyobbik, tizenhét éves fiú Oregonban volt, hogy a fiú továbbtanulását intézzék.

 A rendőrök a család házától nem messzire, a Forest Parkban véres rongyokat találtak, amelyekkel a gyilkos beköthette a kezét. Egy faüregből pedig előkerült egy véres dzseki, amelyet a gyilkos gyömöszölhetett be oda. Később a rendőrök megállítottak egy szemétszállító autót, amelyben több véres ruhadarab mellett munkáscsizmát is találtak. Az is támpont volt, hogy az áldozat házában, a hűtőn volt egy cetli, azzal a felirattal, „Get a new handyman”, azaz „szerezzetek új karbantartót”. 

A rendőröket a kukás autóban talált csizma és a cetli vezette el végleg a gyanúsítotthoz, megfigyelték a házát South Richmond Hillben. Csütörtökön Bonola szóba elegyedett a nyomozókkal, és megkérdezte tőlük, hogy esetleg őt keresik-e. A rendőrök azt mondták, hogy majd szeretnének vele beszélni, ő viszont azt mondta, most nagyon sok a munkája. 

David Bonola végül bement a rendőrökkel, és előbb más férfiakra terelte a gyanút. A kezén lévő sebekről azt mondta, munka közben sérült meg, de aztán bevallotta, hogy ő szúrta meg G. Orsolyát. 

Azt vallotta, hogy két éven át volt viszonya G. Orsolyával, és feltűnt neki, hogy a nő más férfiakkal is sms-ezett. Beszélni akart vele, ezért ment el hozzá. Lementek az alagsorba, mert a nő nem akarta, hogy a ház felső emeletén alvó kisebbik fia felébredjen. Veszekedtek, a férfi kést ragadott, és többször megszúrta a nőt – a rendőrök szerint vagy hatvanszor. A holttestet azért tette a táskába, és azért vitte el, hogy ne a család találjon rá. 

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

 

 

 

 

Figyelmébe ajánljuk