Bordélyházat üzemeltetett egy nő Budapesten

  • narancs.hu
  • 2023. július 28.

Bűn

A szolgáltatások díjának 50 százalékára, továbbá 2000 forint ún. napidíjra is igényt tartott a neki dolgozóktól.

A Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség vádat emelt és börtönbüntetést indítványoz egy nővel szemben, aki szexuális szolgáltatások nyújtását szervezte, és abból hasznot húzott, szükség esetén sofőrt és gépkocsit is biztosított – közölte az ügyészség

A vádirat szerint a 30-as éveiben járó nő 2019 novemberétől kibérelt egy V. kerületi lakást, amelyben 2020. április 30-i elfogásáig bordélyházat üzemeltetett.

A neki dolgozó prostituáltakat különböző fantázianeveken regisztrálta egy szexuális szolgáltatásokat hirdető honlapon, melyen kezelte ezen profilokat, fehérneműs fényképeket töltött fel hozzájuk, és fizette a hirdetések költségét. A feltüntetett telefonszámokon valójában a vádlottat lehetett elérni, aki megszervezte a szolgáltatásokat.

A lakás fenntartási költségeit, bérleti díját, rezsiköltségét is ő fizette, a szolgáltatások díjának 50 százalékára, továbbá 2000 forint ún. napidíjra is igényt tartott a neki dolgozóktól. Ha az ügyfelek más címre kívántak menni, a vádlott utasította a neki dolgozó nőket, hogy menjenek taxival, vagy biztosított számukra egy gépkocsit sofőrrel együtt, amelyek díja az emelt szolgáltatási árba beépült.

A Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség a nőt bordélyház fenntartásával, vezetésével, anyagi eszköz szolgáltatásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntettével vádolja, és vele szemben börtön- és pénzbüntetés kiszabására tett indítványt a vádiratában.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk