Elfogták a két fiatalt, akik eszméletlenre vertek egy embert a Szigeten

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 19.

Bűn

A bántalmazott kórházba került. Szombathelyi férfiak az elkövetők.

Azonosította és elfogta a rendőrség azt a két férfit, akik a gyanú szerint eszméletlenre vertek egy embert a Sziget Fesztivál pénteki napján. Az esetről videó is készült. Mint később kiderült, a megvert fesztiválozó kórházba került.

A rendőrség pénteki közleményében arról ír, hogy gyanusított lett a Sziget Fesztiválon verekedő két szombathelyi férfi.

Egy 23 éves szombathelyi férfivel szemben súlyos testi sértés és könnyű testi sértés bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás, 24 éves társát bűnsegédi magatartással gyanúsítják.

A közleményből az is kiderül, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőreinek augusztus 13-án jelezték a Sziget biztonsági emberei, hogy a fesztivál területén verekedés volt, amiről egy felvételt is átadtak. A rendőrség az eset miatt nyomozást rendelt el. A két beazonosított férfit augusztus 18-án, csütörtökön hallgatták ki gyanúsítottként. A gyanúsítottak szabadlábon védekeznek.

(police.hu)

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk