Még tart a nyomozás a június elején iskolabuszban hagyott és meghalt kislány ügyében

Bűn

Még folyamatban van az eljárás. 

Nyár elején az egész országot megdöbbentette az az eset, amiben egy négyéves tiszaderzsi kislány életét vesztette. A kislány állítólag elbújt az iskolabuszban, Tomajmonostorára érve nem szállt le a járműről, hanem egész nap benne maradt. A nagy hőségben kiszáradt, és mikor délután megtalálták, már hiába vitték kórházba, napok múlva meghalt.

Most arra kérdeztünk rá a rendőrségtől, hogy hol tarthat a nyomozás a meghalt kislány ügyében? Kiket hallgattak ki eddig, van-e már gyanúsított? Ha még tart a nyomozás, az mikor fejeződhet be? 

A rendőrség válasza szerint a Tomajmonostorán 2022. június 7-én bekövetkezett esemény kapcsán a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétség miatt folytat eljárást, szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit, de a folyamatban lévő eljárással kapcsolatban egyéb információt a rendőrség nem ad – állt a válaszban.

Egy ilyen horderejű nyomozás viszont információink szerint jelen körülmények között akár egy évig is eltarthat.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Miénk itt a vér

  • - turcsányi -

A papa mozija ez. Nem pont a formula hagyományos értelmében, sokkal inkább szó szerint. A hatvanas évek közepén az olasz anyakönyvi hivatal kigyűjtötte a Sergio keresztnevű polgárokat, s mindegyiket hatóságilag kötelezték arra, hogy spagettiwesterneket készítsenek.

Megszemélyesített dokumentumok  

„Boldog magyar jövőt!” – olvassuk a feliratot Chilf Mária kollázsán, ahol egy felvonuláson Lenin, Rákosi és Sztálin fényképét viszik a munkások és az úttörők, nyomukban a ledöntött Sztálin-szobor feje gurul egy tankkal a háttérben.