Elfogták az újpesti halálos tömegbalesetet okozó férfit

  • narancs.hu
  • 2024. január 25.

Bűn

Hétfőn történt a baleset, a Mercedes tulajdonosa segítségnyújtás nélkül elhajtott. 

„Véget ért a hajsza, a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztály, a Bűnügyi Bevetési Osztály és a Célkörözési Osztály egységei Szigetszentmiklóson elfogták M. Pétert az újpesti halálos baleset helyszínéről elhajtó Mercedes vezetőjét” – közölte a BRFK. 

Január 22-én, hétfőn este fél nyolc körül Budapest IV. kerületében a Rózsa utca és a Deák Ferenc utca kereszteződésében egy Mercedes vezetője közlekedési balesetet okozott, melyben három ember megsérült, egyikük olyan súlyos balesetet szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt. A másik két sérültet kórházba szállították. 

A halálos balestet feltételezett okozója segítségnyújtés és adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről távozott a helyszínről, a sérültek állapotáról sem győződött meg. Elfogatóparancsot adtak ki ellene. 

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk