Az érettségijét ünnepelte a 18 éves támadó Gyulán, a barátját is megsebesítette

  • narancs.hu
  • 2020. május 31.

Bűn

Az RTL Klub stábjának a Magyar Narancs munkatársa is nyilatkozott.

Az érettségijét ünnepelte a 18 éves támadó, amikor 17 éves barátjával hazafelé tartva összetalálkoztak egy 27 éves férfival: az érettségiző mindkettőjükre késsel támadt – tudta meg az RTL Klub Híradója.

A 27 éves férfi életét vesztette, holttestére Gyulán, a Wesselényi utcában találtak rá – írja a Police.hu. A rendőrök 4 órán belül, a 44-es számú főút Gyulát elkerülő szakaszán fogták el a 18 éves R. Róbertet, akit emberölés büntett elkövetésével megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek.

Az RTL Klub riportjában lapunk munkatársa, Bod Tamás is feltűnik, ugyanis a másik áldozat az ő kertjébe menekült be. Az esetről pár órája írtunk részletesen.

Megszólal a szemtanú: munkatársunk házába menekült a gyulai késelés egyik áldozata

Két embert megkéseltek Gyulán, egyikük életét vesztette - számolt be a Narancs.hu is a szörnyű bűncselekményről, amely vasárnap hajnalban történt a békési fürdővárosban. A történet egyik szemtanúja, a Magyar Narancs munkatársa, cikkünk szerzője. A szikár tények szerint: vasárnap hajnalban egy gyulai nő bejelentést tett a rendőrségen, hogy a háza udvarán van egy sérült.

„A bezárt ajtón keresztül kiszóltunk, hogy ki az és mit akar? A nevét nem mondta meg a kint álló férfi, de azt kérte, engedjük be. Majd arrébb lépett, így az előszobából az udvarra néző ablakon keresztül láthattuk, hogy egy fiatalemberről van szó, aki vérzik. Elsőre úgy tűnt, mintha megverték volna, és a szája vérzik. Még sötét volt, nem láttunk tisztán. Ezután határozottan közöltük a számunkra ismeretlen fiatallal, hogy hívjuk a rendőrséget. Legnagyobb megdöbbenésünkre ezt helyeselte, semmilyen ellenvetése nem volt” – mondja a riportban Bod.

Miután látták rajta, hogy nincsen támadó és agresszív szándéka, kinyitotta az előszoba udvarra néző ablakát és így kezdett beszélni a sokkos állapotban lévő férfival. Ő megmutatta, hogy a bal arcán az álla fölött vágták meg, a seb még vérzett, amit a kezével fogott le, a polója is véres volt.

Figyelmébe ajánljuk