Két embercsempészt vettek őrizetbe a Ferenc körútra kidobott menekült holttestének ügyében

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 28.

Bűn

Társaikat még keresik.

Őrizetbe vett a rendőrség egy 34 éves és egy 40 éves férfit a Ferenc körúton meghalt férfi ügyében vasárnap – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Police.hu-n.

Az áldozatról azt írták: embercsempészek hagyhatták sorsára az illegális migránst, aki furgonjukban lett rosszul péntek este. Az ügyben a rendőrség két eljárást indított segítségnyújtás elmulasztása, illetve embercsempészés miatt, a most őrizetbe vett két férfit utóbbival gyanúsítják. Mint írják, társaikat még keresik.

Ahogy azt lapunk is megírta, pénteken egy utcán heverő, életjeleket nem mutató emberről érkezett bejelentés a IX. kerületi Ferenc körútról. A rendőrség akkori közlése szerint a mentőszolgálat munkatársai megpróbálták újraéleszteni a férfit, de már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk