Közölte a Kékfény gyanúsított riportere nevét

  • narancs.hu
  • 2023. január 18.

Bűn

„Kollégánk munkán túli tevékenységéről nem tudtunk.”

Pénteken derült ki, hogy a közmédia munkatársa, B. B., akit a Kékfény riportereként ismertek, a rendőrség gyanúja szerint országszerte tizenhárom lakást bérelt, azokat prostituáltaknak adta ki, akik ezért neki naponta 12-15 ezer forintot fizettek. 

A Kékfény első adása – ezt a Blikk vette észre – hétfőn Olajos Gergő műsorvezető bejelentésével kezdődött.

„Mindenekelőtt el kell mondanom, ahogyan arról a hírekből nyilván már sokan értesültek, hogy volt munkatársunkat, Berkes Bélát kerítés és prostitúció elősegítésének gyanújával letartóztatták. A hír stábunk minden tagját megdöbbentette. Kollégánk munkán túli tevékenységéről nem tudtunk, riportjaiban soha nem volt nyoma részrehajlásnak, bűnözői érdekek érvényesítésének” – mondta Olajos Gergő.

A bejelentés szerint a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) megszüntette Berkes Béla munkaviszonyát, a többi az igazságszolgáltatásra tartozik.

A gyanúsítottról korábban azt is írták, hogy büntetett előéletű, és hogy elismerte mostani tettét.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk