Lövöldözés volt egy kecskeméti áruházban

  • narancs.hu
  • 2019. július 24.

Bűn

Az elkövető egy sörétes puskával ment be az áruház egyik boltjába, hogy végezzen az ott dolgozó nővel.

Rendőrök lepték el és zárták le az Alföld Áruház előtti Deák Ferenc teret, valamint a mögötte található parkolót szerda délután Kecskeméten, írja a baon.hu. Az áruház egyik boltjában, délután 4 óra magasságában egy lövés dördült el, a rendőrség azonnal a helyszínre vonult, majd elfogták a feltételezett elkövetőt. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlete miatt indított büntetőeljárást.

Később kiderült: az elfogott férfi végezni akart a boltban dolgozó nővel, aki 22 éven át az élettársa volt, azonban a nő három héttel ezelőtt szakított a férfival. A lap úgy tudja, a férfi már a kapcsolat során többször agresszív volt, akadt olyan is, hogy testileg bántalmazta a nőt és állítólag a férfi az elmúlt három hétben többször is életveszélyesen megfenyegette a nőt.

A lap értesülése szerint a férfi vadász, a sörétes puskájával ment be az üzletbe. A nő gázsprével a férfi felé fújt, erre a férfi lövést adott le, de mellément, majd a nő testőre leteperte a férfit, és az áruház biztonsági őreivel visszatartották a rendőrök kiérkezéséig.

Figyelmébe ajánljuk