Szalai Ádám verekedésbe keveredett, nyomoz a rendőrség

  • narancs.hu
  • 2023. január 5.

Bűn

Szalai azt nyilatkozta, csak a testvérét védte.

A Blikk számolt be arról, hogy néhány nappal ezelőtt egy pesti szórakozóhely előtt Szalai Ádám verekedésbe keveredett.

A lapnak a verekedésben érintett férfi mesélt a tröténtekről, miszerint egy buli után próbálkoztak megkérni Szalai Ádám öccsét, hogy készítsen a társaságukról egy képet. Ám szóváltásba keveredtek, ekkor lépett közbe a magyar fociválogatott korábbi csapatkapitánya, aki többször megrúgta az érintettet.

A focista a Blikknek azt nyilatkozta, hogy a férfi állításával szemben nem ő kezdeményezte a verekedést, csak megvédte öccsét, akit négyen körbevettek, és akivel szemben támadólag léptek fel. 

A Szalai által megrúgott fiatalember az orvosi vizsgálat alapján a mellkasán és a lábán szenvedett zúzódásokat, és feljelentést tett a rendőrségen. A BRFK a Blikk megkeresésére azt írta, hogy a feljelentés alapján ismeretlen tettes ellen rendeltek el nyomozást garázdaság gyanúja miatt. Gyanúsítotti kihallgatás a válaszadásukig nem történt.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk