Harvey Weinsteint is utolérte a koronavírus

  • narancs.hu
  • 2020. március 23.

Bűn

A Rikers-szigeten lévő börtönkomplexumban kaphatta el.

Az Independent és a National Gazette értesülései szerint Harvey Weinstein is elkapta a koronavírust.

Weinstein valószínűleg még szerdai átszállítása előtt, a Rikers-szigeten lévő börtönkomplexumban kaphatta el a vírust. Ott ugyanis a hírek szerint már 40 fertőzöttről tudnak. Weinsteint szerdán szállították át a New York állambeli Buffalo közelében lévő Wende börtönbe.

Weinsteint március elején ítélte huszonhárom év börtönbüntetésre az illetékes manhattani bíróság: nemi erőszak és szexuális támadás vádjában találták bűnösnek.

Huszonhárom év börtönre ítélték Harvey Weinsteint

Nemi erőszak és szexuális támadás miatt ítélték 23 évre. Huszonhárom év börtönbüntetésre ítélte az illetékes manhattani bíróság szerdán Harvey Weinstein hollywoodi producert, akit nemi erőszak és szexuális támadás vádjában találtak bűnösnek. Az esküdtszék február 24-én bűnösnek nyilvánította Weinsteint egykori munkatársa, Mimi Haleyi elleni szexuális támadásban és Jessica Mann színésznőjelölt megerőszakolásában 2013-ban, ám felmentette őt a legsúlyosabb vádpont, a "szexuális ragadozóként" elkövetett erőszak vádja alól.

via Index

Figyelmébe ajánljuk

Szól a jazz

Az ún. közrádió, amelyet egy ideje inkább állami rádiónak esik jól nevezni, új csatornát indított. Óvatos szerszámsuhintgatás ez, egyelőre kísérleti adást sugároznak csupán, és a hamarosan induló „rendes” műsorfolyam is online lesz elérhető, a hagyományos éterbe egyelőre nem küldik a projektet.