Snoop Dogg elhatározta, hogy abbahagyja a füstölést

  • narancs.hu
  • 2023. november 17.

Élet + Mód

Lehetséges, hogy áttér a sütire.

„Sok gondolkodás és a családommal töltött beszélgetés után elhatároztam, hogy abbahagyom a füstölést. Kérem, tartsátok tiszteletben most a magánéletemet” – közölte az ismert rapper, Snoop Dogg a közösségi oldalán. Az elhatározás azért is drámai, mert Snoop Dogg neve gyakorlatilag szinonímája lett a marihuánafogyasztásnak az elmúlt évtizedekben.

A rapper követőit megosztotta a hír, sokan nem is akarták elhinni. Ro Marley, Bob Marley reggaeénekes fia azt írta, nem lesz több barbecue-zás a nagybácsinál: „Vége a grillezésnek az évben.”

Bár a marihuánáról számos horrortörténet kering, kutatások szerint a legegyértelműbben a füst belélegzése jelenti a legfőbb kockázati tényezőt. Lehetséges, hogy Snoop Dogg szeretne áttérni a THC fogyasztásának egyéb formáira, és egy füves sütit a jövőben sem fog visszautasítani.

Ugyanakkor azt is érdemes megjegyeznünk, hogy Snoop már 2002-ben is előjött azzal, hogy abbahagyja a drogozást. Hiábavaló igyekezetét Adam Sandler 50 első randi című filmjében is kifigurázták.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk