Zivatarral, jégesővel érkezik az enyhülés

Élet + Mód

Ma estétől már érezhető a változás, szombaton lesz, ahol csak 23 fokot mérnek majd.

Péntekről szombatra virradóra északnyugat felől hidegfront érkezik, amely az ország nagyobb részére hoz számottevő mennyiségű csapadékot. Pénteken késő estétől erősen megnövekszik a felhőzet, és több hullámban számíthatunk záporra, zivatarra, majd egyre inkább esőre. A zivatarokat intenzív csapadék, illetve jégeső is kísérheti.

Szombaton a késő délutáni, esti órákra a csapadéktevékenység a keleti országrészre szorul vissza, a Dunántúl nagy részén pedig felszakad a felhőzet, és legfeljebb elvétve lehet kisebb zápor, esetleg zivatar.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 22 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton jobbára 23 és 33 fok között alakul, kelet felé haladva mérhetjük a magasabb értékeket. A keleti határvidéken 34, 35 fok sem zárható ki.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk