A Fidelitas sem maradhat ki az EP-választás kampányából: Európai elesik, ha nem Orbán Viktort támogatják

  • MTI
  • narancs.hu
  • 2019. április 7.

Fekete Lyuk

Mert bizony azok a brüsszeli vezetők, akik az elmúlt években "menedzselték az Európába irányuló bevándorlást", elárulták a fiatalokat.

Az európai parlamenti választáson a fiatalok jövője a tét, ezért is kell támogatni Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos, a bevándorlás megállítását célzó programját – erről a Fidelitas elnöke beszélt vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.

Böröcz László kiemelte, európai parlamenti választásnak soha nem volt még akkora tétje, mint a mostaninak, hiszen ha az Európai Uniónak bevándorláspárti vezetői lesznek, akkor "Európa elesik", és a fiatalokra olyan világ vár, ahol idegenek lesznek saját szülőföldjükön.

A Fidelitas elnöke szerint ezért kell támogatni a magyar kormányfő pénteken meghirdetett hétpontos programját.

Orbán: „Az Európai Uniónak zsugorodó a lelke és nagy a teste"

A Fidesz ismertette EP-választási programját. Orbán Webernek, Timmermansnak és Junckernek is odaszúrt, valamint egy hétpontos akciótervet hirdetett.

Mint fogalmazott, azok a brüsszeli bevándorláspárti vezetők, akik az elmúlt években menedzselték az Európába irányuló bevándorlást, elárulták a fiatalokat. Szerinte a fiataloknak vissza kell venniük az irányítást a bevándorláspárti politikusoktól, és hangot kell adniuk annak, hogy "szeretnék megőrizni Európát az európaiaknak, Magyarországot pedig magyar országnak".

Figyelmébe ajánljuk