A kormánypárti CÖF szerint bolsevik-kommunista ellenforradalmi hagyományokra támaszkodó tüntetés lesz holnap, ami az államiságunk ellen szerveződik

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. ápr. 13., 17:26
kommentek
5
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Hogy mi van?

Nagyon erős közleménnyel jelentkezett ma a Fidesz kiscserkésze, a Civil Összefogás Fórum (CÖF). A békemenetet összehozó szervezet a holnapi, kormányellenes tüntetésre reagált, de olyan közleménnyel, ami mindenkinek feladja a leckét. Mindenki megkapja a magáét a CÖF-től, de innentől át is adjuk a szót, próbálja meg mindenki maga értelmezni a minden szempontból parádés sorokat:

„Az országgyűlési választások vesztesei a magyar emberek megérdemelt nyugalmát megzavaró tüntetéseket szerveznek a demokrácia és államiságunk ellen. Az ellenzéki pártok részvételével, a Soros NGO-k támogatásával és a LIBE bizottság jól időzített hazugságainak napvilágra kerülésével vannak, akik saját népük kétharmados akaratával is képesek szembefordulni.

A valóság az, hogy gyászfelvonulást tartanak az ultraliberális eszmék végelgyengülését észlelő, hatalomra éhező álszövetségek.

Európában a többség erkölcsét a zsidó-keresztény alapokra épülő kultúra határozza meg. Aki ezeket az erkölcsi alapokat elutasítja, annak felhívjuk a figyelmét a jogállamiság szabályaira és ennek betartására kérjük a rendfenntartó erőket is.

A bolsevik-kommunista ellenforradalmi hagyományokkal élni veszélyes forgatókönyv. A magyarországi ellenzéki pártoknak, a vereség tapasztalatait elemezve nem hőbörgésre, hanem átgondolt megújulásra van szükségük. A brüsszeli bürokráciának pedig előbb-utóbb tudomásul kell vennie, hogy az európai emberek otthonukat ajtóról ajtóra fogják megvédeni az illegális bevándorlás és a terrorizmus ellen. Az uniós összlakosság tudja és vallja, hogy a haza minden előtt és a nemzetállamok szuverenitása nem kerülhet kufárok kezébe.

Békesség a menetelőknek!”

(via MTI)

(„Saját népük kétharmados akarata” – írja a közlemény. Ez a duma megy évek óta, pedig kétharmados többsége csak az Országgyűlésben van a Fidesznek a mandátumkiosztási szisztéma miatt. Magyarországon 2014-ben és 2018-ban is több ember szavazott a Fidesz ellen, mint mellett. Csak a miheztartás végett.)

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. ápr. 13., 17:26
kommentek
5
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 5
  tiszapolgári
  2018. április 15., 07:40
  3-4

  Ezzel együtt is, nagy tisztelettel jelezném rworse felé, hogy kezd kicsit panelszerűvé válni az erdőspéterezés. És az is lehet, hogy EP-nek vannak gyerekei, unokái, akik nem tehetnek arról, hogy a papa neve szállóige lett, és joggal bánthatja őket a punk szövegkörnyezetbe helyezés.
 2. 4
  naki
  2018. április 14., szombat 11:39
  "erdőspéter", ismeri maga ennek az idézetnek a történeti hátterét, meg összefüggését Orbánc liliputi birodalmával? Tudja, "Szép hazánk, Liliput! /Zeng a hősi ének."
 3. 3
  rworse
  2018. április 13., péntek 19:56
  erdőspéterkurvaanyád
 4. 2
  Időtér
  2018. április 13., péntek 19:47
  Emelik a téteket?
 5. 1
  naki
  2018. április 13., péntek 19:36
  "Biztonságban vagy, a pofád tehát nagy, príma lakáj vagy!" Körülbelül ebben érhető tetten Orbánc kicsinyes, kisszerű, kisstílű, egészen kicsike kis CÖFe. Szóra sem érdemes. Az viszont szóra érdemes, amit hazudik. Mert hiszen hazudik. A Fideath fineszesen, módszeresen kiépítette (természetesen: önkényesen) a jogi hátterét annak, miképpen lehet "jogszerűen" elcsalni egy választást, már-már nyom nélkül. Ennek ellenére, valamelyik nap, még így is csak 100 / negyvenkilenc százalékot hozott ki nekik az öregasszony gépezete. Az öregasszony mindjárt másnap kapott 1 millió forintot, és el is fogadta. Eddig még nem ajánlotta fel a haza javára, egy kórháznak, egy karitatív szervezetnek, senkinek, semminek se, se részben, se egészben. A magyarok relatív és abszolút többsége - 51 % -, elutasítja Orbáncot, el az orbánci mentalitást, CÖFikéstül. CÖFike rárontott a saját nemzetére. "Gagyog s ragyog".

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk