Soros György nyilván elmondta Rogán Antalnak, hogy ő támogatja a szombati kormányellenes tüntetést

  • narancs.hu
  • 2018. április 14.

Fekete Lyuk

És az is kiderült, hogy a Soros-hálózat a szervező.

Mivel a kormánytagok sohasem hazudnak, nincs migráns- és Soros György-fóbiájuk sem, ezért érdemes odafigyelni Rogán Antal propagandaminiszter állításaira a szombati Magyar Időkben. A politikus ugyanis egy alapos kutatás és számos hiteles, megkérdőjelezhetetlen információ után – vagy azután, hogy személyesen megkérdezte Soros Györgyöt – arra a következtetésre jutott, hogy

„A mai tüntetést is a Soros-hálózat szervezi, Soros György pénzeli, és a céljuk csak annyiban változott, hogy ha már megbuktatni nem sikerült, legalább meg kell gyengíteni azt a kormányt, amelyik következetesen küzd a bevándorlás ellen”.

Vagyis: ebben az országban továbbra sem lehetnek elégedetlen polgárok, így a Fideszt és Orbán Viktort elutasító választók, egy jobb országot akaró demonstrálók sincsenek, itt csak Soros György és emberei léteznek, akik Rogán szerint továbbra is nyíltan és agresszíven beleavatkoznak a magyar belügyekbe.

A miniszter az elmúlt napokban látható kormánypropagandához képest – amely erőszakhullámot, kukaborogatást, véres összeütközéseket vizionált Budapest utcáira – egy fokkal visszavett, amikor a tüntetésről még azt is elmondta, hogy úgy látja: „Ha békés keretek között marad, akkor mindez része egy demokratikus országban a vitakultúrának.”

Gyomorforgató hazugságok, uszítás és lejáratás – Ilyen, amikor a Fidesz megijed

Riadó, I. Viktor ellen tüntetni mer a nép! Nehéz megjósolni, mi lesz a szombati tüntetésből, az biztos: a megmozdulásra nagyon sokan visszajeleztek a Facebookon, az Opera előtt olyan tömeg jöhet össze, amelyet már nem tud figyelmen kívül hagyni a Fidesz. A kormánypárt is látja ezt, ezért beindították a propagandasajtót, amely egészen elképesztő hazugság- és ferdítéscunamit zúdít az olvasóikra.

Figyelmébe ajánljuk