Bayer azon kesereg, hogy az Én kicsi pónim című rajzfilmben van egy leszbikus pár

  • B.P.M
  • 2019. július 1.

Fekete Lyuk

„Hol vannak a ratyi királyok?” - kérdezte.

Vasárnap este sugározta a Hír Tv a Bayer show aktuális adását, ami részben arról is ismeretes, hogy a műsorvezető a produkció első felében okoskodik, előadást tart, s rendszerint ott köt ki, miért"hanyatlik a Nyugat".

Tehát Bencsik és Bayer szerint a Lecsó című rajzfilm a másság propagandája, mert a patkányból sikeres séf lesz

Hiszen ez a legutolsó olyan élőlény, amit a konyhába szeretnénk látni. Ha vasárnap, akkor Bayer show, ami - ahogyan azt megszokhattuk - a múlt héten is tartogatott izgalmas jeleneteket. Természetesen szóba került az MSZP-s képviselőnő, Bangóné Borbély Ildikó patkányozása. Bayer ezzel kapcsolatban azt mondta, „van egy olyan mondás, hogy a mókus is egy patkány, csak jobb a sajtója."

Nem volt ez másképpen tegnap sem, amikor is Bayer Zsolt azon fakadt ki, hogy az Én kicsi pónim című rajzfilmben, van egy leszbikus pár, aki egy kis pónilovat nevel.

 

Bayer majd azt kezdte el feszegetni, hogy Benedek Elek Hetvenhét magyar népmeséjét mikor fogják átírni: „Hol vannak a ratyi királyfik? Hol vannak a ratyi juhászok? Tessék átírni Benedek Eleket, mert az is egy kőbaltás ember volt!” - mondta.

 

A teljes adást itt tekintheti meg.

Figyelmébe ajánljuk