Bayer Zsolt: nem érdekelnek a felvonuló ratyik!
bayer_top_story_lead.png

Bayer Zsolt: nem érdekelnek a felvonuló ratyik!

  • narancs.hu
  • 2019. július 26.

Fekete Lyuk

Tusványoson imádják Bayer Zsoltot, aki most sem fogta vissza magát.

A jobboldali publicisták is megkapták saját kerekasztalukat Tusnádfürdőn, és a 444 beszámolója szerint Bayer Zsolt volt a nap sztárja, aki cseppet sem fogta vissza magát.

Bayer visszatérne a nemzetállami keretek közé, mert szerinte ez fogja eldönteni Európa sorsát. „Ebben Közép-Európa fényévekkel jobban áll, mint a Nyugat, és hosszú évszázadok után most jön el, hogy jobb helyzetben vagyunk. Mérhetetlen ostobaság lenne elherdálni ezt az előnyt”.

A publicista a klímaváltozásról is megosztotta nézeteit. Jorgen Randers nevű norvég klímastratégia-professzor egy pár napja megjelent interjújában azt mondta, hogy a bolygó védelmében a fejlett világ államaiban az egygyerekes családmodellre kellene áttérni, mert itt a legnagyobb az egy főre jutó fogyasztás.

„Ez a klímastratégia-professzor kifejtette megrendülését afölött, hogy a magyar kormány a magyar népesség szaporulatának irányába tesz lépéseket. Szerinte ez rettenetes, és ilyet csak Ceausescu Romániájáról és a mai Magyarországról olvasott. (...) Ideje lenne akkor, hogy Jorgen elvtárs Norvégiából – hogy eresztenék rá édesanyjára a bikát – is távozzon az élők sorából, és így csökkentse az ökológiai lábnyomát.”

Bayer szeretné, ha hamarosan leáldozna a Randershez hasonló „a küldetéstudatos, idióta elmebetegeknek, és a keresztény európai fehér ember újra hajlandó lesz szaporodni”.

A publicista szerint ugyanis azzal állna helyre az egyensúly, ha a fejlett országokban a fehér bőrű, keresztény emberek akár 4-5 gyerekes családokban élnének, és Afrikában térnének át az egygyerekes családmodellre.

Bayer azt mondta, hogy a jövő záloga az évtizedekkel ezelőtti európai értékekhez való visszatérés is, ezek pedig a nemzet, a hazaszeretet, a férfiasság a szólásszabadság, a demokrácia és az, hogy két nem van.

Most viszont mindezek ellenkezője dívik nyugaton, amihez azt tette hozzá Bayer, hogy

„Én maradok ebben a kutyaszaros Ázsiában, és ragaszkodom a 20-30 éve még európai értékeknek számító értékhez.

Ki kell tudni mondani, hogy köszi szépen, nem kérünk belőletek, nem kérünk az értékeitekből, nem érdekelnek a felvonuló ratyik!

Isten, haza, család, ezek a tökös európai értékek.”

Figyelmébe ajánljuk