Bebizonyítjuk, hogy a Fideszben a polgári Magyarország sokkal-sokkal több, mint ócska politikai termék! Fotó!!

  • narancs.hu
  • 2018. szeptember 26.

Fekete Lyuk

Nem kell aggódni!

„ A jobboldali értelmiségiek közül sokan vannak abban a tévedésben, hogy a „polgári Magyarország” hívószót politikai realitásnak gondolják, pedig az természete szerint politikai termék volt. Ők még ma is azt gondolják, hogy az 1998 és 2002 közti Magyarország valóban polgári Magyarország volt. Ez óriási tévedés” – mondta G. Fodor Gábor abban a Narancs-interjúban, amelynek ez a szelete gyorsan klasszikussá vált. Hiszen arról volt benne szó, hogy a Fidesz egyik meghatározó stratégája pacekba kimondta, hogy a polgári Magyarország egy baromi nagy átverés volt, kamu, színház stb.

Kapott is érte GFG rendesen, pedig a Fideszben ezt a polgári Magyarország-dolgot nagyon komolyan gondolják.

Bizonyítékunk van erről.

A Képviselői Irodaházban a Fidesz-folyosón nemrég sétáltunk egyet, és ezt láttuk:

false

 

Nem féljen hát senki!

Figyelmébe ajánljuk

Szól a jazz

Az ún. közrádió, amelyet egy ideje inkább állami rádiónak esik jól nevezni, új csatornát indított. Óvatos szerszámsuhintgatás ez, egyelőre kísérleti adást sugároznak csupán, és a hamarosan induló „rendes” műsorfolyam is online lesz elérhető, a hagyományos éterbe egyelőre nem küldik a projektet.

Fülsiketítő hallgatás

„Csalódott volt, amikor a parlamentben a képviselők szó nélkül mentek el ön mellett?” – kérdezte az RTL riportere múlt heti interjújában Karsai Dánieltől. A gyógyíthatatlan ALS-betegséggel küzdő alkotmányjogász azokban a napokban tért haza a kórházból, ahová tüdőgyulladással szállították, épp a születésnapján.